2023.03.13. 10:59:32 7896 271

Hogy kerül a tejszín a fagyasztóba? – Hát így!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fagyasztó nagy találmány, mert segítségével bespájzolhatunk húsból, zöldségből, gyümölcsből. De akár a vasárnapi húsleves maradéka is landolhat a hidegen. Sőt, a felvert tojásfehérje lefagyasztásáról is hallottunk már.

Tejszínhab - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tejszínhab

Ha éppen a tejszín, vagy az abból készült tejszínhab tárolásával akadtak problémáid, akkor a hűtő fagyasztórekesze itt is segítségedre lesz! Íme, a lehetőségek tejszínfagyasztás esetén!

Mehet egyben is!

Ha még nincs felbontva a tejszín, akár dobozostól is rakhatod a fagyasztóba. Azt jó, ha tudod, hogy a lefagyasztott, majd felengedett tejszínből már nem tudsz olyan kemény habot verni! Azért 3 hónapon belül igyekezz felhasználni a lefagyasztott adagot!

Kis adagokban!

Ha a felvert tejszínhab maradt meg, kis adagokba kinyomva tudod lefagyasztani és később felhasználni. Általában 3 hónapig bírja így, de ha díszítésre szánod a kis adagokat, akkor 1-2 hónapon belül használd fel!

Vedd hasznát a jégkockatartónak ilyenkor is!

Ha már felbontott, de még fel nem vert tejszínmaradékod van, töltögesd jégkockatartóba és szükség esetén vedd elő az aktuálisan szükséges mennyiséget! Nagyjából 3 hónapig tarthatod így a fagyasztóban a maradékot is.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.