2022.08.14. 08:29:20 6064 215

Hogy el ne folyjon! – Sminktippek kánikulában!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hőség ide, kánikulariadó oda, az emberlánya ilyenkor is szeret csinos lenni, és akár némi sminket is magára ölteni. Ám ami télen, ősszel, esetleg tavasszal jól működik make-up terén, az nyáron kevésbé használható. Ilyenkor minden olvad, még a smink is az arcunkon. De ha odafigyelünk, jó eséllyel a helyén marad.

Smink kánikulában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink kánikulában

Nagy dolgokra nem kell gondolni, de érdemes megreformálni a sminkelési szokásainkat a forró napokra!

Nyáron a kulcsszó: legyen vízálló

Tévedsz, ha azt hiszed, a vízálló termékek csakis a strandra valók. Bátran használd őket hétköznapokon is, munkába, esti, napközbeni programra készülve.

Csak csínján a rétegekkel

Egy jó alap a tökéletes smink lelke. Minél több finom rétegből áll ez az alap, annál jobb… télen, ősszel, meg tavasszal. Ám nyáron törekedj arra, hogy minél kevesebb réteget vigyél fel az arcodra, ezzel is csökkentve azok összecsomósodásának veszélyét. Ilyenkor válassz egy „sok az egyben” terméket, a bőrtípusodnak megfelelően.

Igenis fontos a faktorszám!

Ma már szinte minden hidratálókrém, alapozó, BB-krém kapható fényvédővel ellátott verzióban is, úgyhogy nyáron érdemes ezekre átváltani, ha óvnánk arcunk érzékeny bőrét a Nap igencsak káros sugaraitól.

Amit ne hanyagolj!

A különböző primer termékek alkalmazását nyáron sokan kerülik, a fent már említett „rétegsűrűség” miatt. Ám pont ez az a termék, amit nem szabadna elhagynunk, mivel elsődleges funkciója, hogy tökéletes alapot biztosítson a sminkünken, helyén tartsa azt. Használd a primer krémedet, alapozódat, és inkább más termék használatát szüneteltesd.

Amit viszont inkább kerülj

Ha nem is teljes egészében, de bizonyos mértékig felejtsd el a púder többrétegű használatát! Ha zsírosodásra hajlamos a bőröd, még egy réteg „por” felvitelével csak a púder összecsomósodásának esélyeit növeled. Előtte érdemes áttörölnöd az arcodat egy tisztítókendővel, vagy speciális mattító kendővel, mely leszedi a felesleges zsírt, izzadtságot, szennyeződéseket.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...