2023.01.15. 17:44:52 7279 241

Hirtelen apu! – 4+1 film a gyors apává válásról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt mondják, míg nekünk, nőknek 9 csodálatos hónapunk van arra, hogy felkészüljünk gyermekünk érkezésére, addig az apukák inkább csak akkor kezdenek ismerkedni az apaság érzésével, amikor megszületett az apróság és végre ők is a karukban tarthatják életük új értelmét.

Apa és gyerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa és gyerek

Persze, van olyan férfi is, akinél még kicsit várat magára az apai érzések előtörése, és egészen kicsiként még nem igazán tud mit kezdeni a gyermekével. Jó esetben ez idővel változik és igazi szövetség alakul ki apa és gyermeke között. Ám, ahogy az életben, úgy a filmvásznon is, sok minden megtörténhet. Így könnyen előfordul, hogy egy férfinak egyik pillanatról a másikra kell apává válnia. Nem egy film lovagolja meg a témát, a többségük a vicces oldaláról, míg akad, amelyik a komolyabb szemszögből közelíti meg a dolgot. Nektek melyik a kedvencetek?

Forrest Gump

Kislány a küszöbön

Három férfi és egy bébi

Derült égből apu

Apafej

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...