2016.07.16. 17:55:00 8818 250

Hát szabad ilyet? - Apró füllentések a kapcsolat elején
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kapcsolat kezdetén sok mindent elnézünk a leendő kedvesünknek – persze, csak akkor, ha az a bizonyos belső hang is azt mondja, hogy érdemes. És legyünk őszinték, magunkkal szemben is sokkal megbocsátóbbak vagyunk, hiszen néha-néha megengedünk magunknak egy-két apró füllentést. De szabad-e ilyet egyáltalán?

Füllentések - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Füllentések

Lényeges, a kapcsolat későbbi alakulását is befolyásoló dolgokban nem szabad, de nem is érdemes hazudni, pláne, ha tényleg komolyan gondoljuk a másikkal. De talán vannak apróságok, amiket kezelhetünk lazábban. De mégis, mik lehetnek azok?

Még megbocsátható füllentés, ha…

… „Nekem csak 5 perc kell, és elkészülök”

Hátttööö… igen. Valószínűleg minden nő (és férfi) próbálja lenyűgözni azzal a párját, hogy ő bizony rekordidő alatt elkészül a közös esti/reggeli/napközbeni program előtt. Ám amint a lenyűgözés megvolt, az egyszer 5 percből sokszor 5 perc lesz. Persze, jobb ezeket a percecskéket fokozatosan növelni, hogy ne azonnal sokkoljuk szívünk választottját.

... eltitkolod az exed néhány felettébb előnyös tulajdonságát

Mondjuk, ha a mostani választottadnak nincsenek olyan kidolgozott hasizmai, mint az előzőnek, nem kellene ezzel frusztrálni. Egyéb paraméterekről már ne is beszéljünk. Bár, ha jobban belegondolunk, illetve ha a jelenlegi kedvesed is elgondolkozik, rájön, hogy az előző kapcsolat sikerességéhez ezek a tulajdonságok kevésnek bizonyultak…

... nem vallod be azonnal, mit is gondolsz a haverjaival kapcsolatban

Először persze mindegyikük jófej, és kedves, és nagyon bírod őket, legalábbis ezt mondod. Aztán ahogy telnek a hetek, a hónapok, csepegtetsz a párod felé néhány olyan mondatot, amiből könnyedén rájön: nem mindegyik barátjának sikerült a szívedbe férkőznie. Persze, nem kell, hogy puszipajtások legyetek minden barátjával, de tiszteld a kedvesed annyira, hogy miatta elfogadod a haverját olyannak, amilyen.

... az elején eltitkolod, hogy nem egy mesterszakács

És igen, még meg is eszed, amit eléd rak, méghozzá mosolyogva. Mert egyszerűen odavagy érte!:-) Valójában később is odaleszel, minden tulajdonságát imádni fogod, csak már sokkal őszintébb lesz a kapcsolatotok.:-)

... füllentesz kedvesed születésnapi/évfordulós ajándékával kapcsolatban

Illetve annak árával kapcsolatban nem mondasz igazat. Bár valószínűleg az ilyen, és ehhez hasonló infókat a későbbiekben sem kötitek a másik orrára.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...