2018.08.13. 17:49:01 9521 332

Hát ez érthetetlen! – Legalábbis egy férfi számára biztos!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szegény teremtés koronái, néha azért nehéz lehet nekik velünk, nőkkel!:-) Ugyan meglenni nem tudnának nélkülünk (mi sem nélkülük, és ez így van jól:-)), de sokszor örülnének, ha használati utasítást is mellékeltek volna hozzánk.

Férfi és nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi és nő

Mert vannak dolgok, amik egy férfi számára érthetetlenek egy nővel kapcsolatban. Például itt van néhány megfejthetetlen kérdés számukra, melyek a gyengébbik nem megértése alkalmával merülhetnek fel… elég gyakran!:-)

Tele a szekrény, mégis „Nincs egy rongyom sem!”

Bizony! Mert míg egy férfi felkap egy pólót, egy nadrágot, és felhúz egy kényelmes cipőt, addig mi, nők szeretünk mindig, mindenhol az alkalomhoz illően megjelenni. És ehhez nem mindig megfelelő az éppen rendelkezésre álló ruhatárunk!

Miért jó párosával?

Hogy miért is nem tudják a nők egyesével meglátogatni a mellékhelyiséget? Egyszerű: minden alkalmat ki kell használni a nyugodt beszélgetésre, és vannak dolgok, amiket csakis itt lehet megvitatni!

Miért nem bírunk magukkal azok előtt a bizonyos napok előtt?

Hát, igen a PMS egy férfi számára megfejthetetlen! És legyünk őszintén, számunkra is!:-)

Míg ők zsebrevágják a mobilt, pénztárcát, kulcsokat, addig mi, nők…

… egy kisebb utazótáskával hagyjuk el az otthonunkat, ha csak egy fél órára is ugrunk el otthonról. Mert bizony soha nem tudhatjuk, mikor lesz szükségünk kis tükörre, dezodorra, fésűre, a sminkkészletünkre és így tovább!

Miért is kell nekünk annyi kence meg fice?

Míg ők, a teremtés bátor koronái beérik egy hidratáló krémmel, egy tusfürdővel, samponnal (sőt, utóbbi sokszor jó a 2 az 1-ben is), addig mi, a gyengébbik nem képviselői, minimum háromféle sampont, kétféle alapozót, ötféle tusfürdőt és így tovább tartunk otthon. Mert mi van, ha hirtelen korpás lesz a hajunk, vagy ha annyira lebarnulunk a strandon, hogy másnap már más alapozó kell, annak a hatodik féle tusfürdőnek meg olyan jó volt az illata…:-)

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...