2020.06.14. 13:30:11 9756 268

Használd helyesen a naptejet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindegy is, hogy olyan szerencsés vagy, hogy a saját udvarodban, kertedben nyithatsz egy privát strandot a családnak, vagy éppen kimerészkedsz valamelyik közeli strandra, a naptejet már biztos beszerezted. A használatáról pedig már mindent tudsz, ugye? Vagy mégsem?

Naptej - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Naptej

Sokunknak vannak berögzült szokásai a naptej használatával kapcsolatban, ami nem biztos, hogy helyes. Szabadulj meg ezektől! A brigitte.de jóvoltából a következő tanácsokkal segítünk Neked!

Ne légy lusta!

Mivel a naptejek csak bizonyos ideig védenek, illetve a víz, az izzadtság, homok is könnyen leszedheti a bőrünkről, ezért érdemes akár óránként újra magunkra kenni ezt a védőpajzsot!

Itt sem mindegy a „szavidő”!

Ahogy az élelmiszereknél, vagy éppen egyéb kozmetikumoknál is érdemes odafigyelni a szavatossági időre, úgy a naptejnél sincs ez másként. Az egyik nyáron megbontott napvédő a következő nyáron már nem biztos, hogy kellő védelmet nyújt, még ha nem is járt le a szavatossága! Érdemes évente kisebb kiszerelést venni, így biztos elhasználjuk a nagy részét, vagy inkább a teljes flakont.

Jusson mindenhova!

Ha a krémezésnél tartasz, ügyelj rá, hogy jusson mindenhova! Arcodra, orra, fülcimpákra is, mert ezek érzékeny bőre hajlamos gyorsan leégni! Ha lenge ruhát viselsz, akár kerülhet az alá is!

Ne sajnáld!

Sok mindenen lehet spórolni, de a naptej ne tartozzon ebbe a csoportba! Mindig használj belőle megfelelő mennyiséget, ne legyen se túl sok, de túl kevés se.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...