2017.09.29. 14:00:40 13252 329

Harry hercegtől csent popcornt egy kislány. Rajtakapták!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kis tipegő popcornt csen a brit királyi család egyik tagjától, Harry hercegtől, amire a herceg talán még cukibban reagált, mint maga a kislány. Szuper aranyos, ahogy először sem az anyukája, sem a herceg nem veszi észre Emily hadműveletét, ám amikor rajtakapják, a lehető legédesebb a reakció. Ezt nézd meg, mi elolvadtunk.

Harry herceg és a popcorn | Fotó via hellogiggles.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Harry herceg és a popcorn | Fotó via hellogiggles.com

Azt hiszem, ha találkoznánk a herceggel, azt sem tudnánk hirtelen, hogy hogyan viselkedjünk, meg merjük-e szólítani, meghajoljunk-e vagy mi lenne az illendő... Nos, ezt a kislányt viszont cseppet sem érdekelte az illem - 2 évesen honnan is tudhatná - nem zavarta, hogy a mellette ülő férfinek királyi vér csörgedezik az ereiben, csak azt látta, hogy a popcorn felügyelet nélkül pihen a térdén, pontosan olyan helyen, ahol ő is eléri, és ha egy lány pattogatott kukoricát akar enni, akkor bizony megszerzi azt! :)

Természetesen a herceg nem haragudott meg, sőt, utána végig szórakoztatta a kislányt és megosztotta vele a maradék pattogatott kukoricáját is. :)

Dave Hanson, paralimpikon kislánya, a két éves Emily Henson és édesanyja éppen a herceg mellett foglalt helyet az Invictus Játékokon tegnap este, amikor az eset történt. Azóta mindenkit levett a lábáról ez a kis jelenet. :) Nagyon aranyos, modern mesét lehetne írni az esetről, melynek címe ez lenne: Harry herceg és a popcorn tolvaj. :)

Forrás: hellogiggles.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...