2020.04.11. 13:45:27 6472 238

Hangolódó! – Nyakunkon a húsvét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha eddig még nem fordult elő velünk, hogy valamiért nem sikerült ráhangolódnunk a húsvétra, az idén erre igen nagy esély van. Sem a koronavírus okozta helyzet, sem a közelmúlt télies időjárása nem kedvezett annak, hogy lelkileg felkészülten várjuk ezt a tavaszi ünnepet.

Húsvét - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvét

Ha kicsi gyerekeink vannak, akkor azért talán könnyebb, hiszen miattuk már beindultak a húsvéti kifestők, díszek gyártása! Ha valamiért mégsem vagytok a helyzet magaslatán hangolódás ügyben, nézzetek meg néhány nyúlfarknyi mesét, hogy végre utolérje az egész családot a húsvéti hangulat!

Zelk Zoltán: A három nyúl

Nyulász Péter: Csokinyuszi úrfik

Fekete Vince: Négy nyulak

Magyar népmesék: Nyúlpásztor

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...