2019.12.14. 13:38:08 9159 245

Hangolódjunk könnyezve! – Megható karácsonyi reklámok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az idei évben már november közepén találkozhattunk karácsonyi reklámmal, méghozzá a meghatóbb fajtából. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem ezek a kedves, alig pár perces filmecskék sokkal inkább az ünnepre hangolnak, mint bármilyen (kissé giccses) ünnepi dekoráció.

Karácsony, szeretet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsony, szeretet

Csokorba gyűjtöttünk most Nektek néhány kedves, könnyes karácsonyi reklámot, hogy garantált legyen az ünnepre való ráhangolódás.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...