2019.11.25. 13:32:57 6417 212

Hangolódj a karácsonyra! - Szuper köröm, szuper haj, szuper smink!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A filmekben minden háziasszony karácsonykor is tip-top: csinos frizura, remek smink, és a körmök is karácsonyi díszben tündökölnek. A filmvásznon kívül ez szinte lehetetlennek tűnik! Vagy mégsem? Csupán néhány szuper tippre van szükségünk, hogy mi is ragyoghassunk a fa alatt?

Karácsonyi smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi smink

Ha csak az ötlet hiányzik, a tettrekészség, elszántság már megvan, hogy idén kiteszel magadért, és nem csak az ünnepi menü lesz tökéletes, hanem a megjelenésed is, íme, néhány ötlet!

Tökéletes körmök

Szuper frizura

Csillogó smink

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...