2020.11.01. 15:11:07 7472 179

Halottak napja: gyászol az ország
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

2020-ban egészen más még a halottak napja is. Valahogy még sötétebb, valahogy még komorabb és szomorúbb. Tegnap rekord számú koronavírusban elhunytat regisztráltak. Amíg nincs közeli ismerősünk, családtagunk a halottak között, addig ezek csak számok, utána a rideg valóság.

Temető - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Temető

2020-ban halottak napján még több a gyászoló, még több az áldozat. Nemcsak a rég elhunyt nagymamák, nagypapák, nagynénik, nagybácsik, apukák, anyukák, testvérek és barátok emlékéért égnek a gyertyák, hanem mindenkiért, aki a közelmúltban és a napokban ment el. Nemcsak itthon, hanem az egész világon.

2020 valószínűleg úgy fog bevonulni a történelembe, mint a koronavírus okozta humanitárius katasztrófa. Néha, mintha csak külső szemlélők lennénk, és egy igaz történet alapján forgatott filmet néznénk csupán, máskor viszont nagyon is valóságos. Ez a jelenünk, ez az életünk, amit most élnünk kell. Maszkban. Kiszolgáltatottan. Tervezhetetlenül. Nap mint nap gyászoló lélekkel. Nem csoda, ha ez a halottak napja jobban szíven üt, mint máskor.

Még csak most jön az igazán borongós, sötét ősz és tél. A hideg. Legyünk egy kicsit türelmesebbek, megértőbbek és elnézőbbek embertársainkkal és saját magunkkal is. Mindenki másként éli meg ezt az évet, az elé gördülő akadályokat, a bezártságot, a maszkviselést, a halottak napi gyászt. Legyünk emberségesek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...