2015.06.01. 18:30:48 9863 191

Hajvágás, ami megváltoztatja az életed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiszel abban, hogy egy hajvágás megváltoztathatja az életed? Ezek a nők és a hajukkal foglalkozó mesterfodrász ebben hisz. Hiszen a haj a nőiesség szimbóluma is, egy szép frizura tényleg jobb kedvre deríti az embert, a hétköznapokban azonban inkább csak nyűg. Változtathat ezen egy jó hajvágás?

hajvágás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com hajvágás

„Amióta az eszemet tudom, utálom a hajamat. Túl lapos, túl egyenes, túl vékonyszálú és még egy fodrász sem tudott vele mit kezdeni. Mindig irigyeltem azokat, akiknek lágy hullámok vagy éppen zabolátlan, göndör fürtök jelentik a haj megtestesülését. Hogy kevésbé legyen unalmas, sokáig festettem. Gyakorlatilag mindig más színűre. Volt vörös, szőke és a barna különböző árnyalatai. Csak fekete és színes nem volt. Aztán egy ideje ragaszkodom a barnához, valahogy ezzel a színnel érzem magam kerek egésznek. A hossz és a fazon már kevésbé egyértelmű. Régen nagyobb volt a kísérletező kedvem, és szívesen kipróbáltam extrém hajvágásokat is. (Bár volt, aminek az lett a vége, hogy otthon ollóval kiigazítottam a frizurám. :)) Ma a hosszú hajat részesítem előnyben, leginkább azért, mert ha éppen sehogy nem áll, összelehet kötni. Nem szeretem túlkomplikálni a dolgokat és időm sincs rá, hogy beszárítsam, vagy kontyokat alkossak...”

Minden hajvágás mögött egy történet húzódik. A fenti történet az én történetem lenne, és igen, nagyon szívesen venném, ha egy mesterfodrász ellátna a tippjeivel és megreformálná a végletekig leegyszerűsített és unalmas „hajsivatagomat”. Igazi zöld oázis lenne az életemben, ha csak megráznám reggel a hajam és olyan lenne, amilyennek szeretem.

Ez a hét ember (6 nő és egy férfi) hasonló problémákkal küzdött, mint én (és valószínűleg még rengeteg sorsártsunk), de szerencséjükre jött egy mesterfodrász, aki nemcsak a fejük formáját és a hajukat nézte, hanem meghallgatta a történeteiket is. Megtudta mivel foglalkoznak nap mint nap, milyen életstílushoz kellene illeszkednie a hajuknak, miért fontos nekik a hajuk, és megismerte a személyiségüket is. Így valóban olyan hajat vághatott nekik, ami a stílusokhoz és az életmódjukhoz is igazodhatott. Mert egy hajvágás igenis lehet olyan erős hatással Rád és a környezetedre, hogy valóban megváltozzon tőle az életed.

Nézd meg a 7 csodás átalakulást!

A tanácsunk? Keress egy mesterfodrászt, akiben megbízol, és hagyd kibontakozni! De csak azután, hogy egy kicsit megismertétek egymást.

Forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A jutalmazás és a büntetés hatásának az egész agykéregre jellemző elvét írták le magyar kutatók

Egy eddig nem azonosított, az egész agykéregre jellemző működési elvet írtak le kutatók, amely hozzájárul a tanulás korai fázisának sikerességéhez. A kutatás eredményei alapul szolgálhatnak egyes kórállapotok, például az autizmus és a skizofrénia kifejlődését vizsgáló kutatások tervezéséhez.

Ezt is el lehet rontani? - Használd helyesen a hajbalzsamodat!

Manapság a kedvenc samponunk mellett ott lapul a kedvenc hajbalzsamunk, mely a hajápolási rutinunk szerves része. Az alapos hajmosás után ő is elláthatja a feladatát, vagyis puhává, rugalmassá teszi a hajunkat. Biztos még jobban tenné a dolgát, ha még helyesen is használnánk.

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!