2022.10.18. 17:53:42 8612 260

Hajszárítás és hajformázás hőkárosodás nélkül (X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma már nem elég a stílusos frizura, a haj minősége, egészsége is fontos szempont, a hajszárítás és hajformázás ára nem lehet gyengülő, károsodott haj. Ráadásul nem csak hajunk mostani állapota fontos, szeretnénk az évek során folyamatosan megőrizni hajunk szépségét, így egyre fontosabbá válik, hogy a hajszárítónk, hajegyenesítőnk vagy hajgöndörítőnk véletlenül se dolgozzon ellenünk hosszabb távon sem. Ugyanakkor szeretnénk kompromisszumok nélkül megalkotni a megálmodott frizurát minden hajformázásnál, és szeretnénk minél kevesebb időt eltölteni hajszárítással.

Hajszárítás és hajformázás hőkárosodás nélkül - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajszárítás és hajformázás hőkárosodás nélkül

Egészséges és ragyogó haj a Philips SenseIQ termékcsaláddal

A Philips ezeknek a trendeknek megfelelően alkotta meg a SenseIQ termékcsaládot. A SenseIQ haj”szárító” nem szárítja ki a hajunkat, a SenseIQ hajegyenesítő és automata hajgöndörítő pedig úgy formázza fürtjeinket, hogy közben megőrzik erejüket és természetes nedvességtartalmukat.

A Philips SenseIQ készülékek folyamatosan érzékelik a haj hőmérsékletét, és ahhoz igazítják a készülék hőmérsékletét, hogy védjék a hajat. Ha a hajunk például természetesen puha, vékonyszálú, vagy hajfestéstől meggyengült, esetleg sérült, akkor a Philips SenseIQ hajszárító, egyenesítő és hajgöndörítő mikroprocesszora alacsonyabbra állítja a készülék hőmérsékletét. A formázás eredménye ugyanolyan tökéletes lesz, mint amit magasabb hőmérsékleten megszokhattunk, de egy pár használat után azt tapasztalhatjuk, hogy a hajunk egészségesebb, erősebb és rugalmasabb. A haj ragyogásához ionok milliói is hozzájárulnak, melyet a formázás során bocsátanak ki a készülékek, fényesebb fürtöket biztosítva minden használatnál.

Kényeztetés a hajnak és a fejbőrnek a 6 intelligens programmal rendelkező SenseIQ haj”szárítóval”

A személyre szabott hajápolást keresőknek érdemes kipróbálni a Philips SenseIQ hajszárítót (BHD827). Segít megalkotni a számodra tökéletes frizurát, még akkor is, ha sietned kell, vagy ha gyengéd hajszárítást szeretnél, vagy ha göndör fürtjeidnek szeretnél extra volument biztosítani, vagy ha lazítani szeretnél picit egy kis kényeztető fejmasszázzsal. A 6 intelligens programnak (gyors/kímélő/kézi/formázás/fejbőr/göndörítés) és a három kiegészítőnek (szűkítőfej, diffúzor, fejbőrmasszírozó) köszönhetően gyorsabbá, könnyebbé, gyengédebbé válik a frizura elkészítése.

Hajegyenesítés, hőkárosodás nélkül a SenseIQ technológiával

Ha használtál már hajegyenesítőt, vagy szeretnéd kipróbálni ezt a formázási lehetőséget, akkor a Philips SenseIQ egyenesítő (BHS830) személyre szabott megoldást kínál számodra. Három előre beállított program (gyors/normál/kímélő) biztosítja az igényeidnek megfelelő formázást. Ha manuálisan szeretnéd beállítani a hőmérsékletet, erre is van lehetőséged, a készülék 14 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik 120 °C és 230 °C között.

Varázsolj göndör, vagy hullámos fürtöket – akár 27 különböző módon

Szereted a hullámokat? A Philips SenseIQ automatikus hajgöndörítővel (BHB886) akár 27-féleképpen is megalkothatod göndör fürtjeidet. Csak annyi kell hozzá, hogy választasz a három hőfok (170 °C – 190 °C – 210 °C), a három időzítési beállítás (12 mp – 10 mp – 8 mp) és a három göndörítési irány (jobb - bal – váltakozó) közül. Aztán csak illessz egy tincset az automata hajgöndörítőbe, és a készülék pillanatok alatt olyan fürtöket varázsol számodra, mint egy profi fodrász.

További információ: www.philips.hu - Philips SenseIQ termékcsalád

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...