2020.03.01. 22:16:58 9053 264

Hajfestés házilag – Pro és kontra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság szinte senki, de legalábbis nagyon kevesen büszkélkedhetnek azzal, hogy az eredeti hajszínüket viselik. Míg a kevésbé bátrak maradnak a melíroztatásnál, az igazán vagányak a paletta minden színét kipróbálják. És akik a természetességre is odafigyelnének?

Hajfestés házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajfestés házilag

Szerencsére nekik is van számtalan lehetőségük arra, hogyan és miként színezzék át természetesen tincseiket az általuk jobban kedvelt árnyalatra! Ezekhez tőlünk is kaphattál már tippeket! A természetes módszereknek rengeteg előnye van, ám apróbb hátrányai is! Nézzük, miért érdemes, vagy éppen miért nem ezeket a módszereket választanunk!

Amiért csínján bánjunk vele!

  • Türelem, türelem! Nagy valószínűséggel nem lesz majd olyan gyors az eredmény, mint a mesterséges hajfestékeknél. Többszöri ismétlésre van szükség, hogy minél előbb láthatóvá váljon az új hajszíned!

  • Számít az eredeti is! Akár a mesterséges hajfestékek esetén, úgy a természetes módszereknél is számít, milyen színű, mennyire sötét az eredeti hajszíned. A különböző árnyalatok másként reagálnak az egyes módszerekre!

  • Az eredmény sem ugyanaz! Hiába minden igyekezet, nagy valószínűséggel olyan intenzív eredményt nem érsz majd el a természetes hajfestő módszerekkel.

Amiért érdemes belevágni!

  • Viszlát, irritáció! Mivel természetes módszerről van szó, ezért nagy valószínűséggel a bőrirritáció is elkerülhető.

  • A változás csupán aprócska, de! Ha nem célod a teljes „átalakulás”, csak nyerhetsz a természetes hajfestő módszerekkel! Ezek, mivel nem fedik be teljesen a hajszálaidat, még inkább kiemelik, csillogóbbá varázsolják tincseidet!

  • Pénztárca- és környezetkímélő! Ha természetes módszert választasz, kíméled a környezetet, hiszen a természetes módszerekkel nem szennyezed a vizeket. Emellett az alapanyagok sem kerülnek sokba, így a pénztárcádat is kímélheted velük.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...