2019.06.23. 13:17:15 10560 290

Hajbakik, amiket érdemes elkerülnöd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, akinek egy jó minőségű sampon és hajbalzsam elég ahhoz, hogy a haja egészségesen, fényesen ragyogjon. És akadnak olyanok is, akik mindenféle pakolásokkal, kenceficékkel érik el nagyjából ugyanezt az eredményt.

Egészséges haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges haj

Bármelyik tábort is erősíted, a lenti bakikat inkább kerüld el, ha a hajad ápolásáról van szó.

Lehet, hogy egyszerű, de…

Ha nincs sok időnk reggel a hosszú hajunkkal bíbelődni, általában gyorsan copfba kötjük, és már indulhat is a nap. Ugyan gyors megoldás, de túl gyakori alkalmazás nem tesz jót a hajhagymáinknak. A hajszálak „összeszorításától”, valamint a súlytól, amit a copf okoz, a hajszálak elgyengülhetnek. Ez pedig egyenes út lehet a hajhulláshoz.

Ne húzd ki!

Ha „szembetalálkozol” egy ősz hajszállal, Te is a legradikálisabb módszert választod az eltűntetésre? Vagyis, egyszerűen, kitéped? Nem éppen a legjobb megoldás! Hogy ne tegyél kárt a hajhagymáidban, inkább vágd ki, vágd le a zavaró szálakat!

Ne „tekeregj” annyit!

Ha unatkozol, vagy éppen ideges vagy, Veled is megesik, hogy hosszú tincseidet a mutatóujjad köré csavarod? Vagy éppen gyakran tűröd hátra a hajadat? Belegondoltál, mennyi szennyeződést juttathatsz ilyenkor a hajszálaidra? Ez bizony a haj zsírosodását is elősegítheti.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?