2019.02.04. 11:09:24 7629 253

Hajápolás a hidegben! – Ezekre figyelj télen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A telet nem csak bőrünk, hanem hajunk is megsínyli. A fagyos levegő, a sapka alatti lét, a lakás, az iroda száraz levegője sajnos nem segítik abban hajszálainkat, hogy teljes pompájukban ragyogjanak. Igyekezzünk sörényünk ápolásánál még jobban odafigyelni!

Téli hajápolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli hajápolás

Pakolás? Jöhet!

Mikor, ha nem télen érdemes kipróbálni különböző tápláló pakolásokat a hajkoronánkra! Vidd fel a kencéket, tekerd tincseidet egy törölközőbe, és hagyd, hogy hasson a csodaszer!

Ha túl száraz!

A fűtés miatti száraz levegő jócskán igénybeveszi a hajszálakat is! Válts sampont a téli hónapokban, válassz táplálóbb, ám kíméletesebb „kencét”, és a hajbalzsam rendszeres használatáról se feledkezz meg!

Eljött az olajok, szérumok ideje!

A hajvégek is extra ápolást igényelnek így télen, úgyhogy érdemes kipróbálnod valamilyen szuper olajat, vagy szérumot a jócskán igénybevett területekre!

Se a hideg, se a meleg!

Hajmosáskor, szárításkor inkább alacsonyabb hőmérsékletet válassz, vízből, levegőből egyaránt! Persze, hideg ne legyen egyik sem, de a túl forrót is kerüld el! Illetve arra is ügyelj, hogy semmiképpen ne hagyd el a lakást nedves hajjal! Megfázik a fejed, akár meg is fagyhatnak a hajszálaid!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...