2019.11.11. 13:09:20 9161 264

Ha megöl a szerelmi bánat – Jótanácsok nehéz helyzetben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár minket gyötör, akár gyermekünk, unokánk szenved a szerelmi bánattól, kétségkívül nehéz helyzettel nézünk szembe. Mit mondjunk a szenvedőnek, vagy éppen mivel vigasztaljuk magunkat egy ilyen szituációban?

Szerelmi bánat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmi bánat

Hogyan léphetünk túl minél gyorsabban és fájdalommentesen egy szakításon? Nem könnyű, de néhány egyszerű tippel sikerülhet!

Ne szégyellj beszélni róla!

Szomorú vagy, rosszul érzed magad, fáj? Mondd ki, beszélj róla, sírj, ha kell, de semmiképpen ne fojtsd magadba a bánatod!

Nézd a dolgok jó oldalát!

Talán első hallásra/látásra/érzésre nem úgy tűnik, de annak, hogy elváltak útjaitok, talán nagyon is pozitív hatása lesz az életedre.

Énidő? Jöhet!

Most aztán lesz időd magadra, új vagy régi hobbikra, sportra, szórakozásra, a barátaidra! Pótold be az eddig elmaradt programokat!

Egy kis lakberendezés sosem árt!

Szabadulj meg mindentől az otthonodban, ami egykori kedvesedre emlékeztet! Ha nem is a teljes lakást rendezed át, néhány új polcot, fotelt megérdemelsz!

Higgy magadban!

A kérdések, mely szerint mit tehettél volna másként, megmenthetted volna-e a kapcsolatot, és így tovább, talán az első fájdalmas pillanatokban fontosak. Ám ezek miatt marcangolni magunkat egy idő után már teljesen felesleges.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...