2021.10.16. 17:47:21 5776 221

Ha már az ősz is gyönyörű színben pompázik, hallgassunk színes dalokat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki imádott gyerekkorban színes faleveleket gyűjteni így ősz tájékán? Valószínűleg sokan voltunk így ezzel. A csapadékos évszak egyik legszebb időszaka, amikor a fák, bokrok levelei mindenféle színben játszanak. Hogy fokozzuk a hangulatot, színezzük ki még jobban a borús őszi napokat.

Őszi színek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi színek

Nem egy dalszövegírót, zeneszerzőt ihlettek meg a színek az elmúlt években. Hogy (még) színesebb legyen a kedvünk, ezekből csemegéztünk.

Eiffel 65: Blue

Coldplay: Yellow

The Rolling Stones: Paint it, Black

Deák, Tunyogi, Varga, Vikidál, P Mobil: A zöld, a bíbor és a fekete

Michael Jackson: Black or white

Taylor Swift: Red

+1 ráadás, ha már színek:

Magna Cum Laude: Színezd újra

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...