2021.06.03. 08:32:47 7787 217

Ha jön a nyár… Izgalmas tábort keresel?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden évben ott a szülők előtt a kihívás, hogy megoldják a gyerekek nyári felügyeletét, ráadásul lehetőleg szórakoztatóan, élményekkel telítve. Ezt a feladatot megkönnyítik a nyári táborok, amelyekből szerencsére idén is jócskán akad választék.

Nyári tábor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári tábor

A nyári táborok kiválasztása során szem előtt kell tartanunk azt, hogy hivatalos, legálisan működő táborba küldjük gyermekeinket, hiszen ekkor lehetnek elvárásaink azzal kapcsolatban, hogy az őket óvó szabályok valóban betartásra kerülnek. Ezeket az illetékes szervek pedig ellenőrzik is. Ezen kívül azonban azt is nagyon fontos figyelembe vennünk, hogy gyermekünk milyen közegben, milyen programok alatt érezné jól magát. Szerencsére a választék igen bőséges.

Legyen tánc!

Ha már űzi egy ideje gyermekünk valamelyik tánctípust, akkor szinte magától értetődő a tánctábor, ám kezdő csoportok is indulnak, ha mozgékony, táncolni vágyó gyermekünk van. Aerobik, hiphop, akrobatika táborokat napközis és ottalvós ütemezésben is tartanak. Itt a gyermek biztosan kimozogja magát, intenzíven elsajátíthatja a mozgásforma alapjait. Ráadásul a közös sport összehoz, tehát nehezebben ismerkedő gyerekeknek is segít barátkozni.

Fotós-, videós tábor

Igen széles korosztályt érdekel mostanában a fotózás, videózás, hiszen menő lett és bárki nekiállhat. Ha bentülős típus a gyermek, akkor talán ezzel a táborral kicsit kimozdíthatjuk anélkül, hogy erőszaknak érezné. Akkor is érdemes lehet kipróbálni, ha pályaválasztás előtt áll például nyolcadik osztály végén, hiszen, ha a fotós karrier felé kacsintgat, ízelítőt kaphat abból, hogy milyen területekből áll össze a fényképezés maga.

Pályaválasztó tábor

Ha már pályaválasztás, létezik kifejezetten erre specializálódott élménytábor is. Ez nem csak az utolsó évben, már hamarabb is nagyon praktikus lehet, hiszen amellett, hogy az influencer munkán kívül más is képbe kerül a munkák megismerése által, még a kortársai elképzeléseiből is ihletet meríthet a gyermek, miközben ismerkedik és jól érzi magát.

Kézműves tábor

A kreatív gyerekeknek maga a kánaán, hiszen bár általában vezetett témakörben tevékenykedhetnek, szabadon engedhetik alkotási vágyukat, fantáziájukat. Akár ottalvós, akár napközi táborba íratjuk a gyereket, biztosak lehetünk abban, hogy néhány új technikát megismerhet, elsajátíthat. Egy sporttáborhoz képest kevésbé intenzív, nyugodtabb, mégis szórakoztató közeg, a mélyebb kapcsolatok, életre szóló barátságok kialakulásának szuper háttere lehet.

Forrás: taborfigyelo

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...