2018.12.07. 18:20:47 13068 286

Ha gyorsan lehullik… - Legyen tartós a fenyőágból készült dekorációd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepi készülődés elengedhetetlen hozzátartozója otthonunk, környezetünk csinosítgatása. Mivel szeretjük a fenyőillatot, és nem csak karácsonykor, valamint az egyik legkézenfekvőbb, legegyszerűbben elérhető dekorációs eszköz így télen a fenyőág, jut belőle otthonunkba is!

Karácsonyi ág - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi ág

Készülhet ebből az adventi koszorú, az ajtódísz, de a lakás több pontjára, ajtó fölé, asztalra is elhelyezhetünk belőle kreált kisebb vagy nagyobb díszeket. Egyedüli hátránya talán az, hogy ezek a téli „ékek” hamar elkezdik hullatni tűleveleiket, és még akár az ünnepek előtt ki kell dobnunk őket. Mit tehetünk?

Csillog is, tartós is!

Fújd be hajlakkal a leveleket! Ezzel nem csak fényt kölcsönzöl majd nekik, de az élettartamukat is megnöveled! Nem hullanak le olyan hamar, és még tovább gyönyörködhetsz bennünk!

Állítsd vízbe!

Ha már otthon van az ünnepi dekorációs „anyag”, vágd vissza kicsit az ág végét, ha lehet, srégen, és tedd 1 teljes napra vízbe. Ha megvan, kend be ezt a kis véget ragasztóval, vagy gyertyaviasszal, és így hetekkel tovább lehet majd otthonod dísze a fenyőág! Amennyiben azt tapasztalod, hogy elkezdenek hullani a tűlevelek, ismételd meg a fenti műveletet! Ha amúgy is „álló” díszként funkcionál majd, állítsd vázába, amibe előzőleg egy kis vizet teszel – így tovább bírja majd a bent létet az illatos ág.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...