2021.12.09. 09:30:00 6866 220

Ha fürdőbombát készítenél ajándékba, ezekre figyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is jobb, mint egy fárasztó hét után elmerülni egy kádnyi jó meleg fürdővízben! Ha szívesen tovább adnád ezt az élményt, készíts és ajándékozz fürdőbombát! A puha és hidratált bőr az alap, de a pezsgő fürdőbombával emellett többféle érzékszervet is kényeztethetünk egy időben.

Házi készítésű fürdőbomba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi készítésű fürdőbomba

Az élénk színek és illatok önmagukban is terápiás hatásúak, azonban a fürdősóhoz adható, megfelelő illóolajok a mentális egészség szempontjából még fontosabbak. Ezért mindig vegyük figyelembe azt, hogy az ajándékozandó személy milyen kihívásokkal küzd, és eszerint készítsük el számára a személyes fürdőbombáját!

Levendulát a stressz és a fáradtság ellen!

Ez a kedvelt illóolaj a vérnyomás és a pulzusszám csökkentésével járul hozzá a megnyugtató wellness-élményhez.

Bio összetevőket az érzékeny bőrre!

A természetes anyagok, mint például a zabpehely kókuszolajjal, kitűnő választások. A száraz bőr pedig kakaó- vagy shea vajjal lesz a leghidratáltabb.

Kerüld a csillogást!

Bármennyire is passzolna a karácsonyi hangulathoz, a csillámos összetevők apró karcolásokat okozhatnak a bőr felületén. Az érzékeny bőrűeknél ez külön hátrány, mivel náluk nagyobb a fertőzés és irritáció kockázata is.

Csínján a talkum porral!

Noha a zsírkő a hintőporok és egyéb kozmetikumok egyik általános összetevője - a csomósodás meggátolásának érdekében -, még sem árt az óvatosság ezzel az alapanyaggal: Egymásnak ellentmondó tanulmányok és kutatások szerint esély van arra, hogy bizonyos daganatos betegségek kialakulásának kockázatát megnövelje.

Félre a színezékekkel!

A színezékek nem csupán a bőrünknek feleslegesek, de még a hófehér kádon is nyomot hagyhatnak! Olyan ajándékot pedig ne adjunk, amely tönkre teheti a megajándékozott már meglévő tárgyait, nem igaz?

Óvatosan az erős illatokkal!

Habár egy-egy illóolaj önmagában remek szolgálatot tehet, ha lazításról vagy épp ellenkezőleg, energetizálásról van szó, nem érdemes keverni ezeket, mert a bőrirritáció fő okozói lehetnek.

Adj mellé meglepő kiegészítőt!

Méghozzá egy fél pár harisnyazoknit! Ugyanis a fürdőbombák fel nem oldódó, szemcsés anyagai hozzájárulhatnak a lefolyók eltömődéséhez, de nejlonharisnyát szűrőként használva könnyen megelőzhető ez a bosszantó helyzet.

Forrás: www.purewow.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...