2023.01.20. 17:46:53 6179 264

Ha esik, ha fúj! – Dalolj az „időjárásról”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elmondhatjuk magunkról, hogy az időjárást tekintve viszonylag jó helyen élünk, hiszen szélsőséges esetekkel nemigen találkozunk. Ám erről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, és évszaktól függetlenül szeretjük kinyilvánítani nemtetszésünket, ha süt, ha esik, ha fúj, ha ragyog, ha szakad.

Ablak télen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ablak télen

Pedig mindegyik időjárási elemnek megvan a maga szépsége, még ha az adott pillanatban ezt nem is tudjuk értékelni. Reméljük, ezek a dallamok veled is megszerettetik majd a szeles, a napos, a hideg, vagyis bármilyen időt.

Emberek: Süt a nap

Jermaine Jackson, Pia Zadora: When the Rain Begins to Fall

Kiscsillag: Szeles

Kelemen Kabátban: Téli dallam

Israel "IZ" Kamakawiwoʻole: Somewhere over the Rainbow

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...