2020.08.18. 10:55:44 8160 242

Gyümölcs, ha túl kevés! – Ezekre a jelekre figyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A különböző táplálkozási irányzatoknak, fórumoknak hála, mára már megtanultuk, hogy bizony gyümölcsből is megárt a sok. Emellett persze az sem jó, ha túl keveset fogyasztunk belőle. Vannak bizonyos jelek, melyeket érdemes komolyan venni.

Kevés gyümölcs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kevés gyümölcs

Meglehet, érdemes felülvizsgálnod a gyümölcsfogyasztásodat, és emelni a dózist. Legalábbis, ha a következőket tapasztalod magadon.

Valami nem tiszta…

Méghozzá a bőröd! Ha nem eszel elég gyümölcsöt, bőröd számára fontos vitaminok, ásványi anyagok sem kerülnek be a szervezetedbe, amit aztán a bőröd pattanások, mitesszerek formájában jelezni is fog.

Azok a fránya görcsök

Sportolás alkalmával egyre gyakrabban előfordul, hogy izmaid görcsösen rándulnak össze? Érdemes odafigyelned a magnézium- és kalciumbevitelre. Pezsgőtabletta formájában is bejuttathatóak a szervezetedbe ezek az ásványi anyagok, de érdemesebb inkább gyümölcsökből kinyerned ezeket, mint például banán, bogyós gyümölcsök fogyasztásával.

Az emésztésed sem az igazi?

A gyümölcsből nyert rostoknak, benne található pektineknek köszönhetően igen kedvező hatással lehetnek ezek a finomságok emésztésünkre. Ha szorulás gyötör, lehetséges, emelned kellene a napi bevitt gyümölcsadagot!

Ha túl fáradt vagy

A rohanós hétköznapokban nehéz odafigyelni arra, hogy táplálkozásunk kiegyensúlyozott legyen. Tízóraira, uzsonnára csak bekapsz egy sütit, vagy egy csokit és már mehet is tovább a nap? Helytelenül teszed, legalább a kisebb étkezések alkalmával vegyél magadhoz gyümölcsöt. Sajnos, ez némi előre készülést és önfegyelmet igényel, de megéri rááldozni azt a napi körülbelül negyed, fél órát.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...