2020.08.16. 15:45:32 8188 257

Gyufaművészet – Végy (jó) néhány doboz gyufát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha eddig alkotni szerettünk volna gyufa segítségével, akkor maximum a gyufásskatulyára volt szükségünk. Alig vártuk, hogy kiürüljön néhány doboz, és máris készüljön belőle az új mestermű.

Gyufa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyufa

És nem csak gyerekkorunkban volt így: nálunk az elmúlt karácsonykor készült például adventi kalendárium gyufásskatulyákból. Valószínűleg senkit sem lep meg, ha azt mondom, hogy nem csak a kis dobozokból, hanem a bennük lévő kis pálcikákból is remek alkotások készülhetnek. Habár ezek nem olyan maradandóak, de mindenképpen érdekesek.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...