2019.09.28. 17:59:02 9926 264

Gondoltad volna? – 4+1 (majdnem) világmegváltó szépségtrükk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Körömlakk, de nem a körmeidre? Balzsam, mint borotvahab? Hogy micsoda? Bizony, jó néhány trükk lapul a szépségipar tarsolyában, amit érdemes megjegyezni, mert sohasem tudhatjuk, mikor kényszerülünk rá, hogy bevessünk egyet-egyet!

Fogkrém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogkrém

Akkor most tessenek figyelni, igazán érdekes, de hasznos tippek következnek!

Ha nem csak a fogaidon próbálgatnád

Körömlakk eltávolítva, körmeid pedig csak úgy ragyognak… vagy csak majdnem ragyognak? Ha a lakk lemosása után sárga színben pompáznának körmeid, tegyél rá egy kevés fogkrémet, dörgöld át, és máris újra régi fényében tündököl majd.

Frissítsd fel a hajgumid!

Ha a ma oly’ divatos műanyag hajgumid kissé megfáradt, mártsd néhány másodpercre forró vízbe, majd szárítsd meg gyorsan.

Kifogytál a borotvahabból?

Sebaj, használd helyette a hajbalzsamodat! Nagyjából ugyanazt a hatást éred majd el! Persze, állandó használatra inkább vegyél borotvahabot, de egy-egy alkalommal, vészmegoldásként jó lesz ez a lehetőség is.

Az a fránya lenövés

Már megint nem volt időd elmenni a fodrászhoz, vagy éppen megkérni a legjobb barátnődet, esetleg a párodat, hogy fesse be a hajadat, ezért némi lenövés díszíti hajkoronád. Elő a sminkcuccokkal, keress a hajad színének megfelelő szemhéjfestéket, és kendd át azzal a lenőtt részt. Átmenetileg megoldás lehet.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...