2018.11.17. 16:25:05 8316 256

Gasztronómiai fesztivált rendeznek november utolsó hétvégéjén Balatonfüreden
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gasztronómiai fesztivál lesz november utolsó hétvégéjén Balatonfüreden. A kétnapos rendezvényre az étel és italkínálat mellett zenei programok várják az érdeklődőket - tájékoztatta kedden az MTI-t a program szervezője.

Balatonfüred, Tagore sétány - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Balatonfüred, Tagore sétány

Böröcz István, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnöke elmondta, hogy első alkalommal, hagyományteremtő szándékkel rendezik meg a Füred Gastro fesztivált a balatonfüredi Vitorlás téren, ahová a régió tíz étterme és borászatai viszik el kínálatukat.

Mint mondta, a vadételeké lesz a főszerep és két helyi cukrászda is kínálja majd édességeit. Az éttermek kiválasztásában a Pannon Gasztronómiai Akadémia (PGA) vállalt szerepet.

A programok november utolsó szombat délelőttjén kezdődnek. A rendezvény első napján óriásbábos utcaszínház várja az érdeklődőket, fellép a Füred Dixie, a Holló muzsikások, lesz Waldeck koncert és fellép a Deladap csapata is. Vasárnap a Budapest Bár ad koncertet és Huzella Péter bordalos műsora várja az érdeklődőket.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...