2016.04.02. 17:50:03 8276 329

Fürdőkád vs. macskák – Tényleg nem cicának való vidék?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elmerülni egy kád habos, illatos vízben sokszor felér egy teljes wellness hétvégével. Néha viszont, amikor túl hosszúra nyúlik egy nap és az ember másra sem vágyik, minthogy ágyba kerüljön, szeretne egy csettintéssel túl lenni az esti fürdőzésen. Vajon a cicák hogy vannak ezzel a kérdéssel?:-)

Vizes macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vizes macska

A videók többsége szerint a macskák számára minden nap nyűgös nap és minél hamarabb szeretnének túlesni a fürdési rituálén. Sőt, inkább hagynák is az egészet úgy, ahogy van, mert nem igazán kedvelik a vízben való megmártózást. Az ember őket látván nem igazán tudja eldönteni, hogy sajnálja ezeket a macskoszokat, vagy mosolyogjon rajtuk (vagy velük?:-))?

Akiknek egyáltalán nem jön be az esti „fürcsi”…

… még ha nem is minden este zajlik le ez a ceremónia.

És van, aki él, mint macska a vízben

Mert vannak macskák, akik imádják a vizet… bármilyen formában.:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...