2021.01.02. 17:28:39 8186 266

Főszerepben: a hóember:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így karácsony után sokunk úgy érzi, elég a télből, jöhet végre a madárcsicsergős, napsütéses tavasz, le a nagykabáttal, hótaposóval. Pedig az ünnepek után is van miért szeretnünk a telet! Ilyenkor még bőven várható kisebb vagy nagyobb havazás, amit aztán kihasználhatunk egy kiadós hócsatára vagy hóemberépítésre!

Hóember - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hóember

Ha a nagy hó mégis elmaradna, a fehér pocakossal még mindig találkozhatunk film, rajzfilm, vagy dal formájában.

Amikor tényleg ő a főszereplő: Hóbarát

Egy tragikus balesetben elhunyt apuka tér vissza a családjához, hóemberként, hogy bepótolja azt, amit karrierje miatt, családapaként nem tett meg: szeresse őket.

Amit szinte mindenki dúdolt: Mr.Hóember (Zoltán Erika & Robby D.)

Ami tanulságos lehet gyerek és felnőtt számára: A hóember (Andersen mesék)

Amit minden gyermek (és szülő) kedvenc hóemberes dala lehet: Hóembernek se keze, se lába

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...