2023.05.28. 17:45:42 6910 241

Főszerepben: a gyerekek! – Apróságok a filmvásznon, ha már itt a gyereknap
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az időjárás is kegyes hozzánk, és meg szeretné örvendeztetni a legkisebbeket, akkor a mai napra verőfényes napsütést rendez számukra. Hiszen ma a gyerekeket ünnepeljük, ez az ő napjuk! Ha azonban az eső, borús idő mégis a 4 fal közé szorít Titeket, egy közös film remek családi program lehet.

Gyereknap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyereknap

És ha már gyereknap, jöjjenek olyan filmes alkotások, ahol a főszerep is nekik jutott. Különböző műfajú, stílusú filmek közül válogattunk, így mindenki megtalálja majd a kedvének, hangulatának, életkorának megfelelőt.

Dennis, a komisz

Valahol Európában

Sráckor

Pál utcai fiúk

A könyvtolvaj

+1, az örök klasszikus, télen-nyáron: Reszkessetek, betörők!

Jó lenne hinni abban, hogy a mai nap, sőt, nem csak a mai nap, hanem minden egyes 24 óra a világ összes gyermeke számára felhőtlen, gondtalan, boldog, mosolygós, tele van élményekkel, a tudás megszerzésének lehetőségével. Ennek reményében kívánunk boldog gyereknapot! minden apróságnak!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...