2020.11.01. 16:13:45 7011 187

Folytasd a mondatot: a novemberben az a jó…
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az év utolsó előtti hónapja, legyünk őszinték, egy kicsit mostohagyermek. A november „csak úgy” megtörténik velünk, hiszen még éppen hogy felocsúdtunk az iskolakezdésből, de félig-meddig már a az év végére, vagy éppen a következő évre koncentrálunk.

Őszi falevél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi falevél

Szóval, ha már így elhanyagoljuk szegény novembert, próbáljuk meg összeszedni, miért is szeretjük. Ez az év úgy is túl zordra sikerült, dobd fel a hangulatodat, és tudatosítsd magadban, hogy a novembert is lehet szeretni, nem is kicsit!

A novemberben az a jó…

… hogy van forró csoki!

Szerintem nem kell indokolni, hogy ez miért jó! De ha valakinek ez nem felelne meg, a forralt bor is elég nyomós érv, ugye?

...hogy mindjárt itt az év vége!

Azért november körül már sokunk elkezd mozgolódni az irodai székében, és várja, hogy végre, végre és végre megérkezzen az év vége, amikor is lazíthatunk egy kicsit.

... hogy már nem ciki a karácsonyra készülni!:-)

Míg az ősz többi hónapjában mintha kicsit ciki lenne a karácsonyon pörögni, ebben a hónapban már simán előkerülhetnek az ünnepi díszek, dekoráció.

... hogy nem ciki a sötét ruci!

Habár mindenhonnan azt hallani, hogy elő a harsány színekkel, és csak azért, mert ősz van, még nem kell a sötét ruhákba bújnunk, azért legyünk őszinték: ilyenkor már jól esik kevésbé világos, kevésbé harsány árnyalatokat viselni. Nem szólhat meg minket érte senki...

És neked, miért jó a november? Folytasd te is a mondatot, éld meg ezt a hónapot is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...