2023.10.01. 10:59:40 7617 271

Fogyassz minden nap gyömbért! – 2+1 jó okot tudunk rá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tél közeledtével igyekszünk felkészíteni szervezetünket az ilyenkor leselkedő veszélyekre, hiszen támadnak a vírusok, jön az influenza-szezon, úgyhogy van mi ellen felvenni a harcot! A vitaminok mellett a természet patikáját is segítségül hívhatjuk. Érdemes mondjuk olyan csodanövényeket fogyasztani, mint a gyömbér.

Gyömbér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyömbér

Ha eddig nem szereztél be ebből a markáns ízű gyökérből, most írunk neked néhány érvet, amiért biztosan betárazol majd belőle egy adagot!

  • Agyő, izomláz! Ha rendszeresen sportolsz, akkor sem menekülsz az izomláz okozta kellemetlenségek elől! Ezért érdemes naponta ebből a csodanövényből fogyasztanod!

  • A soha viszont nem látásra, betegségek! A gyömbérben lévő olajok felveszik a harcot a bacik és vírusok ellen, így Te is könnyebben kilábalsz egy-egy betegségből! Sőt, ha kellően felturbózod az immunrendszered, el sem kapod majd ezeket a tipikus téli betegségeket!

  • Viszlát, gyomorégés! A kis gumókban lévő hatóanyagok segítenek lebontani a gyomrunkban keletkező túl sok savat, nyugtatják a pocakodat. Érdemes naponta egy kis darabkát, vagy forrázott változatát fogyasztanod!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...