2022.03.01. 17:20:00 8868 276

Fitoplankton: Egy új "ismerős" az egészség szolgálatában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gondoltad volna, hogy a tengeri fitoplanktonnak, ennek az egysejtű vízi szervezetnek rendkívül hasonló kémiai összetétele van az emberi plazmához? A kutatások szerint szervezetünk sokat nyerhet a fitoplanktonban található mikrotápanyagokból és nyomelemekből. Kutass te is velünk az egészségügyi előnyei után!

Tengeri plankton tesztelése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tengeri plankton tesztelése

A tengeri fitoplanktot tartják az egyik tápanyagban leggazdagabb szuperélelmiszernek a világon. Ez nem véletlen, hiszen telis-tele van fontos esszenciális zsírsavakkal, aminosavakkal, vitaminokkal, antioxidánsokkal, valamint nyomelemekkel. Ezáltal képes közvetlenül befolyásolni sejtjeinket és agyi neuronjainkat.

A tengeri fitoplankton lehetséges egészségügyi előnyei

1. Bőrszépítő hatás

A flitoplankton jelentős bioflavonoid tartalma hozzájárulhat a bőr egészségéhez azáltal, hogy eltávolítja a szennyeződéseket. Mivel riboflavint is tartalmaz, csökkentheti a bőrsejteket megtámadó szabadgyököket is.

2. Egészséges glükóz szint fenntartása

Magas krómtartalma segít stabilizálni a glükóz szintet, valamint magas a fenilalanin tartalma, ezáltal szintén csökkentheti a cukoréhség mértékét.

3. Szív- és érrendszeri egészség támogatása

A kimagasló SOD/szuperoxid-dizmutáz, aminosav és omega 3 zsírsav tartalma révén a tengeri fitoplankton segíthet támogatni a szív- és érrendszer egészségét.

4. Immunrendszer erősítés

A tengeri fitoplankton jelentős béta-karotin, bioflavonoid és E-vitamin forrás, amelyek sikeresen erősíthetik immunrendszerünket.

5. Sejtregeneráció

A tengeri fitoplankton egyedülálló képessége, hogy megerősítheti a sejtmembránokat és aktivizálhatja a sejtregeneráció folyamatát. (A sejtmembránokat körülvevő folyadék összetétele megdöbbentő módon hasonlít a tengervízéhez.)

6. Látás egészségének megőrzése

Az emberi szem szaruhártyáját a béta-karotin képes megvédeni, ezáltal az elővitamin által a tengeri fitoplankton a látásfunkciót szintén javíthatja.

7. Izületek támogatása

A nagy mennyiségű mangánnak köszönhetően a fitoplankton javíthatja az ízületek mozgékonyságát, míg az omega-6 zsírsavak és a pantoténsav az ízületek egészségének megőrzésében játszhat szerepet.

8. Máj egészségének támogatása

A tengeri fitoplanktonban L-arginin ugyancsak található. Ez a tápanyag javíthat a máj állapotán pl. zsírmáj, illetve fokozhatja a máj vérellátását.

Forrás: www.goshasorganics.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...