2019.10.11. 17:48:53 9419 264

Filmezz ősszel is! – Kihagyhatatlan őszi klasszikusok az őszről, őszre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig néhány hete még a Nap forró sugarai perzseltek, most pedig itt vannak a ködös, esős, őszi reggelek, délelőttök, délutánok, esték. A napok rövidülnek, már nincs kedvünk a szabadban tölteni a szabadidőnket, hamar is sötétedik. Eljött a filmek ideje!:-)

Ősz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz

Ha nincs kedved az újdonságok között keresgélni, fedezz fel (újra) néhány régi klasszikust! Az sem baj, ha némi romantika is keveredik az őszi falevelek közé!:-)

Édes november

Hogy lesz egy kemény üzletemberből egy laza, a mának élő, fülig szerelmes, romantikus pasi? A filmből kiderül!

Ősz New Yorkban

A központi téma itt is az, hogyan képes megváltoztatni egy szerelem egy addig kényelmesnek, boldognak hitt életet.

Love story

Úgy látszik, az ősz a tragikus szerelmek évszaka. A Love story történetét senkinek sem kell bemutatni. Tökéletes választás egy bekuckózós, sírós őszi délutánhoz.

Holt költők társasága

Ha ősz, akkor iskola. Ha iskola, akkor nem maradhat ki az őszi filmek repertoárjából a különc tanárról és az őt, ezáltal a költészetet is rajongásig megszerető tanítványokról szóló történet.

Good Will Hunting

Újra, vagy inkább még mindig az iskolapadban! Mi történik, ha a remek észjárás, rendkívüli tehetség problémás magatartással párosul? Egy remekül megírt forgatókönyvből és egy zseniális alakításokkal tarkított, remekül összerakott filmből kiderül.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...