2019.02.11. 11:00:03 11205 322

Figyelj rá! – Mit üzen a bőröd?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy pattanás itt, egy pattanás ott, aztán megint itt, mintha valamilyen rendszer szerint ugrálnának az arcbőrödön ezek az apróságok. Elgondolkoztál már azon, hogy nem véletlenül jelennek meg éppen azon a helyen a bőrödön? Hogy meglehet, ez egy üzenet számodra?

Pattanás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pattanás

Hát, csak figyelj, mert nem mindegy, hol tűnik fel rajtad egy-egy pattanás.

Ha az orcákat csúfítják a kis pöttyök

A kínai gyógyászat szerint az orcák és a légutak szoros kapcsolatban állnak egymással. Így, ha itt jelennek meg az apró pöttyök, meglehet, légzőrendszered nem tolerál valamit, esetleg a levegő tisztaságával van probléma.

Ha a hormonrendszered rakoncátlankodik...

Ha az álladon, állkapcsodon tűnnek fel a pattanások, valószínűleg a hormonjaid vannak kicsit összezavarodva.

Ha a szemöldököd környékét támadták meg a kis piszkok

Amennyiben a szemöldököt között bukkannak fel a piros pöttyök, az étkezéseddel lehet összefüggésben. Ha fölötte jelennek meg az apróságok folyamatosan, az az immunrendszered gyengeségére utalhat.

Ha elég látványos helyen vannak…

… mondjuk a homlokodon, akkor az utalhat az alváshiányra is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...