2019.02.11. 11:00:03 11068 322

Figyelj rá! – Mit üzen a bőröd?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy pattanás itt, egy pattanás ott, aztán megint itt, mintha valamilyen rendszer szerint ugrálnának az arcbőrödön ezek az apróságok. Elgondolkoztál már azon, hogy nem véletlenül jelennek meg éppen azon a helyen a bőrödön? Hogy meglehet, ez egy üzenet számodra?

Pattanás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pattanás

Hát, csak figyelj, mert nem mindegy, hol tűnik fel rajtad egy-egy pattanás.

Ha az orcákat csúfítják a kis pöttyök

A kínai gyógyászat szerint az orcák és a légutak szoros kapcsolatban állnak egymással. Így, ha itt jelennek meg az apró pöttyök, meglehet, légzőrendszered nem tolerál valamit, esetleg a levegő tisztaságával van probléma.

Ha a hormonrendszered rakoncátlankodik...

Ha az álladon, állkapcsodon tűnnek fel a pattanások, valószínűleg a hormonjaid vannak kicsit összezavarodva.

Ha a szemöldököd környékét támadták meg a kis piszkok

Amennyiben a szemöldököt között bukkannak fel a piros pöttyök, az étkezéseddel lehet összefüggésben. Ha fölötte jelennek meg az apróságok folyamatosan, az az immunrendszered gyengeségére utalhat.

Ha elég látványos helyen vannak…

… mondjuk a homlokodon, akkor az utalhat az alváshiányra is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.