2016.05.26. 12:05:45 14867 392

Figyelem! Pár nap és sorsolunk! - Nyerj milliókat és más értékes nyereményeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jövő héten sorsolunk, úgyhogy ideje nagyobb sebességre kapcsolni! Tudtad, hogy vadiúj partnerakcióinkkal most extra ajándékokat is nyerhetsz, ráadásul tovább növelheted a PROAKTIVdirekt nyereményedet is? Megéri mindennap visszatérni hozzánk! Ráadásul május 31-én sorsolunk!

Boldog nyertesek! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nyertesek!

Van még újdonság a tarsolyunkban!

Ha már régóta a játékosunk vagy, akkor jól tudod, hogy egy egyszerű regisztrációval szuper dolgokban vehetsz részt, ajándékokat kaphatsz, és izgalmas nyereményjátékokhoz csatlakozhatsz. Most sincs ez másként, hiszen május 31-ig még bőven elegendő időd van a játékra! Egy 100.000 forintos Média Markt utalványnak vagy egy 200.000 Ft értékű utazásnak örülnél jobban? Bármelyiket megnyerheted, csak olvass tovább!

1.000.000 Ft nyereménynövelést is kisorsolunk!

Több partnerakcióhoz is csatlakozhatsz, és így több legyet üthetsz egycsapásra! Egyrészt a PROAKTIVdirekt nyereményszámlád összegét akár 1.000.000 Ft-tal is növelheted, mivel a partnerakciók résztvevői között nyereménynövelés sorsolunk ki; másrészt megnyerheted az általuk felajánlott nyereményeket is!

Mi is az a nyereményszámla? Nos, a regisztrációd mellé rögtön kapsz tőlünk egy virtuális nyereményszámlát, ahol a honlapunk életében való aktív részvételeddel gyűjtögetheted virtuális forintjaidat. Olvasgasd magazinunkat, oszd meg cikkeinket, válaszolj a kérdéseinkre, mondd el barátaidnak is, hogy milyen szuper játékra bukkantál, valamint regisztrálj partnerakcióinkra, és gyorsan gyarapodni fog a nyereményszámlád. Az itt gyűjtögetett összeget (maximum 10.000.000 Ft-ig) negyedéves sorsolásaink során nyerheted meg.

Mit nyerhetek a partnereknél?

A legújabb partnerakcióink közül válogattunk nektek egy csokorral, de ennél jóval több játékkal találkozhatsz a nyeremény játék oldalán ha még nem regisztráltál akkor itt, ha már regisztráltál, akkor bejelentkezve itt!

1. Nyerj hetente 10.000 Ft értékű utalványt vagy egy 200.000 Ft értékű utazást>>

2. Nyerj 100.000 Ft értékű Média Markt utalványt, Apple iPadet vagy egy kamerás drónt!>>

3. Nyerj 100.000 Ft-os Tesco utalványt>>

4. Nyerj wellness-t, tabletet vagy Kindle e-könyv olvasót>>

5. Nyerj iPhone 6S-t>>

Ezért is megéri csatlakoznod a PROAKTIVdirekt nyereményjátékhoz és életmód klubhoz, majd részt venni a partnerakcióinkban!

Mikor lesz a következő sorsolás?

Május 31-én megejtjük a tavaszi nyereményjátékunk sorsolását, ahol lehetőséged lesz a virtuális forintokat készpénz formájában megnyerni. Jó hírünk van: a sorsolás után a nyereményjáték folytatódik a nyáron is, így ha nem nyersz, tovább gyűjtheted virtuális forintjaidat, és negyedév múlva újabb esélyed lesz a nyerésre!

Sok szerencsét mindenkinek!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...