2023.01.11. 12:15:00 6630 246

Fészekrakók és megújítók, figyelem! Íme, 2023 legjobb lakástrendjei
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A téli ünnepek múltával a lakásdekorációk iránt lelkesedők számára mondhatni, hogy kopár idők jönnek. Manapság csupán a gyerekek farsangolnak, így a húsvét az, amikor újra díszbe öltözik a lakás. De mi ettől még megújíthatjuk idő közben is a környezetünket!

Házfelújítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házfelújítás

A tél a lenyugvás állapotát szeretné átadni számunkra, azonban ez a felgyorsult világunkban hiú ábránd marad. Várjunk csak! Miért is ne hagynánk teret ennek legalább a személyes életterünkben?
A természetes anyagok, az élő növényzet ezen a télen is hódítanak, bár 2023-ban már nem a naturális színek lesznek főszerepben.

Amit 2023 hoz számunkra a lakberendezés terén

Színek

Láttad már az idei év választott színét? A Pantone Intézet által Viva Magenta 18-1750 névre elnevezett bordós-vöröses szín szöges ellentétben áll például a bézzsel.
A lázadó és erőteljes szín tökéletes beleillik abba a trendbe, amelyik a 70-es évek színeit és mintáit hivatott leporolni. Emlékeztek még a dino sárga autókra?
A lakberendezők most arra buzdítanak minket, hogy ezeket az élénk színeket bátran kombináljuk az előző szezonból ránk hagyományozott olyan földszínekkel, mint a terrakotta vagy a különböző árnyalatú barnák.

Terek és formák

Továbbra is hódítanak a pihenésre és tudatos kikapcsolódásra szánt privát terek, azonban a digitális fejlesztések (high-tech) ezzel párhuzamosan tovább erősödnek majd az év során. Ki gondolta volna korábban, hogy a természetesség és a technológia ilyen jól megférnek majd egymással?
Akár beállsz a sorba és napfényes színekkel árasztod el a tereket, akár maradsz a monokróm stílusnál, jól teszed, ha helyiségenként odafigyelsz arra, hogy valamilyen érdekes textúra emelkedjen ki a megszokottak közül. A nappali egyes falfelületei lehetnek dombornyomott tapétával vagy fa berakásokkal borítottak, de a fürdőszoba és a konyha is feldobható egy-egy érdekesebb felületű csempével.

Alapanyagok

A természetes színek mellé természetes, vagy legalábbis annak ható anyagokat párosítsunk! A fa, a vessző, a bőr és a műbőr most is kelendő lesz, de a retró vonal itt is megfigyelhető lesz a jó öreg buklé képében.

Dekoráció

Az otthonunk a különleges ünnepi időszakokon kívül is szépen dekorált lehet. A Pinterest fotóiból történő inspirálódás után az ott látott ötleteket könnyen saját és családunk személyiségére tudjuk szabni: Legyen egyszerre retró és romantikus, ugyanakkor törekedjünk a letisztultságra!

A lényeg a korábbi évekhez hasonlóan az, hogy csak azt és annyit érdemes átvennünk az éppen futó trendekből, amennyi között még hosszú távon is komfortosan érezzük magunkat, hiszen egy otthon célja nem a lakberendezési lapok hasábjaira kerülés, hanem az élhető és szerethető közeg megteremtése.

Forrás: www.dodo.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...