2018.03.25. 10:47:39 21577 391

Festegetünk, festegetünk? – Tipp a beszáradt ecset megtisztításához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Borúsabb szombat délutánokon, ha gyerkőc van a háznál, biztos Nálatok is előkerülnek a ceruzák, zsírkréták, ecsetek, festékek, és indulhat az alkotás. Természetesen, még a „művelet”megkezdése előtt megegyeztek, hogy a munka után szépen elpakolnak a gyerekek, és az ecsetet is megtisztítják, hogy legközelebb is tudják majd használni. Hát perrrszeee…

Ecset - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ecset

Szóval, naná, hogy nem így lesz, elpakolni ugyan elpakolna a gyermek, viszont az ecset vizet, na, azt aztán nem lát. Úgyhogy amilyen színnel utoljára festettek vele, olyan színben pompázva pihen a többi pingálóeszközzel együtt.

Nem csak a gyerekek…

Tedd a szívedre a kezed, kedves Szülő/Nagyszülő/Felnőtt:-), ugye Te is jártál már úgy, hogy egy-egy beltéri vagy kültéri festés, javítás után félreraktad az ecsetet „Majd később letakarítom” címszóval. A „majd kicsit később” persze soha nem érkezett el, szépen elfeledkeztél a megtisztítandó kellékről. Természetesen, ez is ugyanúgy járt, mint a gyerekek apró pingálóeszköze: összeragadt, megkeményedett, megszáradt.

Mit tehetsz, ha elmaradt a takarítás?

Először is, végy egy adag ecetet és melegítsd fel! Ha elég meleg, dugd bele az ecsetet pár másodpercre és már kész is, az ecset újra használható!

Előzd meg!

Ha nem akarsz az ecetes praktikáig eljutni, minden használat után alaposan mosd ki az ecsetet egy kis szappanos vízben és hagyd megszáradni!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...