2015.09.17. 17:24:07 6719 253

Fenomenális! Filmes táncjelenetek és az év slágere egy videóban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyugdíjasokkal újra forgatott Uptown Funkot már mutattuk nektek itt a PROAKTIVdirekt magazinban, most azonban a filmtörténet legjobb táncjeleneteit vágták a zene alá, és az eredmény fenomenális lett! Legalábbis nekünk nagyon tetszik, nézd meg Te is!

Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forrás: youtube.com

Brunos Mars és Mark Ronson 2014 végén jelentette meg azt a dalt, amire aztán idén tavasszal az egész világ funkizott. Most pedig egy zseniális filmes képi illusztrációt kapott a zene. Nem maradhatott ki a beválogatott jelenetek közül a Grease (Pomádé), a Flash Dance, a Dirty Dancing, a Diszkópatkányok, de a Rocky és Mr. Bean sem! Humoros részeket is találunk bőven a klippben, szóval tényleg érdemes végig nézni. Nagyon klassz lett!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...