2022.10.16. 17:45:03 7825 248

Félelmetes függőség – 4+1 filmes alkotás a drogfüggőségről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Időről időre íródnak könyvek, szólnak dalok, jönnek ki filmek a drogról, illetve az attól való függőségről. Bármilyen formában látjuk is ezt a szörnyű betegséget, ijesztő. Ám ha szó szerint a szemünk előtt bontakozik ki egy történet, film formájában, nem bízva semmit a fantáziánkra, talán az a legfélelmetesebb.

Függőség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Függőség

Ugyan mindegyik alkotás hátborzongató, a legsokkolóbbak talán mégis azok, amelyeknek alapja valós. A lenti válogatásban is akad, amely megtörtént események alapján készült.

Toxikóma

Egy kosaras naplója

Csodálatos fiú

Trainspotting

Rekviem egy álomért

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...