2019.08.18. 13:35:32 9243 332

Farkaséhség ellen – Avagy délutáni nasik, lelkiismeretfurdalás nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is sokszor vagy úgy vele, hogy délután rádtör a farkaséhség, és úgy érzed, bármit fel tudnál falni, amit eléd tesznek? És legyünk őszinték: bizony fel is faljuk. Egy finom süti, valamilyen ínycsiklandozó, egészségesnek legkevésbé sem mondható pékáru, vagy így nyáron egy, vagy kettő (vagy három…) gombóc fagyi – jöhet bármi.

Pisztácia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pisztácia

Naná, csak sok legyen belőle! Pedig találhatunk egészségesebb alternatívákat is, ha ránktörne az éhség a délutáni órákban.

Végy egy marék pisztáciát!

És majszold el! Ezzel nem csak az éhségedet csillapítod majd, hanem az idegeidnek, szívednek is kedvezel majd. Utóbbi a magas kálium, foszfor és nátrium tartalmának köszönhető. Emellett jótékony zsírokat is tartalmaz, és viszonylag magas a szénhidráttartalma.

Csoki, de csak ha fekete!

A magas kakaótartalmú csoki is lehet a délutáni nasink. Igaz, túlzásba esnünk ezzel sem szabad, de a benne lévő flavoniodok jó hatással lehetnek vérnyomásunkra, hiszen csökkenthetik azt.

Egy jó pohár kókusztej jöhet?

Naná! A lényeg, hogy a cukormentes verziót vedd és idd! Sokáig eltelít majd ez a folyadék, és a benne lévő foszfor, valamint kálium szintén jó hatással lesz a szívedre és az idegeidre.

Akkor jó, ha rögös:-)

Naná, hogy a túróról van szó! Néhány falat zsírszegény túró igazi fehérjebomba a szervezetnek, és sokáig eltelít!

Joghurt, az isteni!

Már ha görög! Ez is igazi fehérjebombának számít, ami sokáig biztosítja a teltségérzetet. Ha egy kicsit édesebb verzióra vágysz, mehet bele egy kis gránátalma, vagy méz.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.