2023.01.01. 17:45:39 6800 236

Fájdalmasan indul az új év? – Filmek, ha (egy kicsit) másnapos vagy
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hosszú idő után a tegnapi volt az első olyan szilveszter, amikor is felszabadultan, igazán bulizva búcsúztathattuk el az óévet. Ki kisebb baráti társasággal, ki családdal, megint mások egy szórakozóhelyen intettek pá-t 2022-nek.

Újév, pezsgő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újév, pezsgő

És legyünk csak őszinték, voltak akiknek sikerült mértéket tartaniuk, már ami az alkoholfogyasztást illeti, és akadtak olyanok, akiknek nem. Bárhogy is történt, a mai napon nagy valószínűséggel mindenki számára a pihenésé a főszerep. És ha már kényelmesen elnyúltál a kanapén, nincs más hátra, mint megnézni egy jó filmet. Az sem baj, ha kicsit összefügg a fejfájós, másnapos állapottal, ugye?

Még egy kört mindenkinek

Macska-jaj

Lánybúcsú

Másnaposok szerencséje

Másnaposok

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...