2019.06.01. 08:42:36 29088 363

Ezt látnod kell! – Szuper ötletek, ha lyukas, ha kifeslett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem vagyok egy nagy varróművész, de azért egy lyukas zokni azért még rajtam sem fog ki. Nem úgy a kedvenc nadrágom, ami éppen a varrás mentén adta meg magát. Így vihetem egy profi varrónőhöz, aki talán még meg tudja menteni!

Foltvarrás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Foltvarrás

Esetleg felcsapom a XXI.századi asszonyok mindenre választ adó „könyvét”, vagyis a Google-t, esetleg a Youtobe-ot, és keresek valami megoldást magam. Mondjuk, ezeket itt ni:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...