2019.01.26. 15:51:54 19347 414

Ezt jelenti a rózsa színe! - Kisokos rózsavásárláshoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rózsából nem kell egy tucat, hogy valami szépet adjunk, elég egy szál is, hiszen egy szép rózsa többet mond ezer szónál, és bármilyen alkalomra adhatjuk, mégis vannak színek, amiket csak bizonyos eseményekre, érzelmek kifejezésére tartogatunk.

Szép rózsa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép rózsa

Vörös rózsa

Nem titok, a vörös rózsa amióta világ a világ a szerelmet jelképezi, nem véletlenül adják a szerelmes férfiak szívük választottjának. Randevúra, évfordulóra, születésnapra, Valentin-napra is kedveskedhetnek vele, a mondani való ugyanaz, ha száz szálat kapunk, illetve ha csak egyet: szeretlek!

Fehér rózsa

Esküvők és temetések, első áldozás, keresztelő – ezeken az eseményeken láthatjuk legtöbbször, és ez nem véletlen. A fehér rózsát a spiritualitással kötik össze, de van a szeretethez is köthető jelentése: ártatlan, tapasztalatlan szívet jelképez.

Sárga rózsa

Nos, ha a sárga szín alapjelentését vesszük, akkor sárga színű rózsát nem ajánlott ajándékba adni, mivel a hűtlenség és az irigység jelképe. Manapság azonban ezt az élénk színű virágot inkább a barátsággal és a fiatalsággal kötik össze, vidámságot jelképez.

Rózsaszín rózsák

A báj és az elegancia jelképe, így fiatalabb és idősebb hölgynek is megfelelő ajándék lehet.

Burgundi vörös

Ez a szín gyönyörű, rózsában pedig egyenesen csodaszép, és a jelentése is ez: öntudatlan szépség. Ha nem vörös rózsát veszel, ezzel a nagyon közeli színnel sem foghatsz mellé, ha a szíved választottját szeretnéd meglepni.

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...