2020.12.29. 16:08:29 9310 233

Ezt aztán eltalálták! – A jól megtervezett csomagolás már fél siker
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy a gyerkőcöket is nagyobb „fogyasztásra”, esetükben mondjuk evésre buzdítja a kreatívan tálalt étel, úgy nálunk, felnőtteknél is nagyobb lehet a vásárlási, fogyasztási kedv egy jól megválasztott, kitalált csomagolás esetén.

Impulzív vásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Impulzív vásárlás

A lenti videót elnézve, az azon szereplő termékek, vagyis inkább csomagolásuk kiötlésekor nem kevés fantáziát kellett bevetniük a marketinges, kreatív kollégáknak, hogy elérjék a hatást a vásárlóknál. Nem bízták a véletlenre, az egyszer biztos!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...