2018.11.02. 09:40:37 9511 307

Ezekre figyelj, ha otthoni munkára adod a fejed
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyi előnye, annyi hátránya is lehet az otthonról végzett munkának. De ne ijedjünk meg tőle, ha lehetőséget kapunk rá, mert még a legszétszórtabb személyiség is helyt tud állni, ha követ néhány egyszerű, ám annál fontosabb szabályt. Otthoni módról kapcsoljunk munka-üzemmódba!

Dolgozó kismama - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dolgozó kismama

1. lépés – A „munkaállomás” létrehozása

Mielőtt nekifognánk a munkának, tervezzük meg, hogy hol lenne a legoptimálisabb elvégeznünk a feladatainkat. Ha ehhez csak egy asztalhoz lesz szükség, pakoljunk el róla minden olyat, ami nem alapvető a feladatainkhoz. Amennyiben módodban áll kicsit nagyobb változtatásokat eszközölni, meríts korábbi írásunkból: Jár a parányi dolgozó sarok, ha hazaviszed a munkát

2. lépés – A munkarend meghatározása

Az otthoni munkavégzés előnye, hogy szabadon rendelkezhetünk az időnkkel. Ám rossz időbeosztással teljesen el fogunk úszni. Éppen ezért figyeld meg, a nap melyik időszakában tudsz a legjobban koncentrálni, és ehhez időzítsd a pihenőket és a könnyebb-nehezebb feladatok sorrendjét. Vigyázz, nehogy annyira belefeledkezz a dolgodba, hogy a saját szükségleteid ne legyenek kielégítve! Étkezés, folyadékpótlás, és az elgémberedett tagjaink átmozgatása is mind a napirend részei kell, hogy legyenek. Fokozottan figyelj arra, hogy ne zárd be magad napokra a lakásba! Amikor csak lehet, illik elkerülni a hétvégi munkavégzést. Ha nem pihened ki magad, a rendes munkanapokon nem fogsz olyan jól teljesíteni.

3. lépés – Koncentrált figyelem a munkára

Van egy triviális szabály: hálóruhában és mamuszban nem ülünk le dolgozni! Mint mindennek, ennek is meg kell adni a módját, öltözzünk fel rendesen. S hogy ne kalandozzon el a figyelmünk, semmi olyan ne legyen körülöttünk, ami elvonhatja a figyelmünket. A laptopon csak azok a honlapok legyenek nyitva, amikre szükséged van, és egy feladatlista sem árt, amin nyomom követheted magad.

Forrás: urbaneve.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...