2024.01.02. 12:31:07 10179 261

Ezekkel a módszerekkel eltűnik a folt a szőnyegről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szőnyeg egy otthon meghittségét és melegét sugározza, de néha sajnos a foltok megjelenése zavarhatja a látványt. Szerencsére számos hatékony módszer létezik a foltok eltüntetésére, akár frissen keletkezettekről, akár régebbiekről beszélünk . Ebben a cikkben megosztunk néhány tippet és tisztítási módszert, amelyek segíthetnek visszaadni szőnyeged frissességét, tisztaságát.

Szőnyegtisztítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőnyegtisztítás

Reagálj azonnal a friss foltokra, hogy megakadályozd azok beszáradását. Használj nedvszívó rongyot vagy papírtörlőt a folyadék felitatására.

A szőnyeg típusától függően válassz megfelelő tisztítószert. Mindig végezz próbát egy kis, rejtett területen, hogy a vegyszer biztosan nem károsítja-e a szőnyeged.

Használj foltmentesítő spray-ket vagy habokat a makacsabb foltokhoz. Vigyázz, hogy ne használj túl sokat, és mindig kövesd az utasításokat.

Vegyíts ecetet és szódabikarbónát egy kis tálban, majd tedd a keletkező habot a foltokra. Hagyd hatni, majd töröld le.

Keverj össze tejszínt és ecetet, majd a mixszet kend rá a foltokra. Pár perc múlva itasd fel.

Amennyiben a foltok nagyon ragaszkodnak vagy a szőnyeg anyaga érzékeny, érdemes szakember segítségét kérni. Professzionális szőnyegtisztítás során a megfelelő módszerek alkalmazásával biztosra mehetsz.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...