2024.09.14. 08:26:09 4754 182

Ez a nap nehezebb, mint a többi? – Biztasd magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyiunk életében vannak olyan napok, amikor úgy tűnik, hogy semmi sem sikerül. Az ilyen nehéz napokon már a reggeli ébredés is kihívást jelent, és minden apróság, ami máskor könnyedén megy, most bonyolultnak és küzdelmesnek tűnik. Legszívesebben visszafeküdnénk az ágyba és elbújnánk a világ elől, de sajnos a kötelezettségeink nem várhatnak.

Reggeli ébredés | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli ébredés | Fotó: 123rf.hu

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor egyetlen vágyunk, hogy gyorsan elteljen ez a nap, és újra kezdhessünk mindent egy frissebb és jobb holnapon. Az ilyen napok nehézségei emlékeztetnek minket arra, hogy az élet nem mindig könnyű, de minden nehézség után új lehetőségek és remények várnak ránk.

Elkelne a biztatás? – Segíts magadon!

Hiába várod, de varázsütésre nem lesznek gördülékenyebbek a napjaid, úgyhogy muszáj tenned valamit, ha azt szeretnéd, hogy könnyebben átvészeld az előtted álló 24 órát. Próbálj a jó dolgokra koncentrálni, és hidd el, elrepül az idő.

  • Mindennek oka van! Ami éppen most történik veled, annak oka van, és azért történik, hogy valami sokkal, de sokkal jobb dolog jöjjön létre!

  • „Szeresd a testem, baby!” A mai, külsőségektől „hangos” világban úgy érezzük, ha nem rendelkezünk tökéletes külsővel, ha van rajtunk néhány kiló felesleg, vagy éppen nem vagyunk elég izmosak, már nem is vagyunk elég jók. Sokszor elfeledkezünk róla, a testünk mit tesz értünk, mit tesz azért, hogy életben tartson minket. Ez egy csodálatos gépezet, ami rengeteget dolgozik értünk, úgyhogy csak azért, mert éppen nem felel meg az éppen aktuális szépségideálnak, ne bántsd!

  • Hogy várod, hogy mások kedvesek legyenek veled, ha Te sem vagy az magaddal? Szeresd magad, fogadd el magad, mert ha Te nem vagy tisztában a képességeiddel, a jó tulajdonságaiddal, hogyan várod el, hogy majd a környezeted szeretni fog?

  • Szeretnek! Ha úgy érzed, ma a világ és mindenki is összeesküdött ellened, gondolj azokra, akik szeretettel vesznek körül, akiknek fontos vagy.

  • Légy büszke magadra! Arra, aki ma vagy, amit elértél! Húzd ki magad, mert igenis minden apróság, amit magadnak tudhatsz, erősít Téged és az önbizalmad!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...