2017.04.14. 15:00:50 8852 279

Ez a csodás a testvéri szeretetben: megható videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindennap szeretnénk látni egy ilyen megható és inspiráló videót! Ez a kislány csak úgy repül a bátyja elé nap mint nap: amikor a nagy tesó megérkezik az iskolabusszal, a pici szöszke hugica boldog ölelésekkel köszönti őt! Ezt egyszerűen látnod kell!

Iskolabusz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Iskolabusz

Akinek van testvére, az tudja jól, hogy a testvéri szeretet, az egy megbonthatatlan kötelék, nem ismer határokat, nem ismer teret és időt, ha kell, országokon is átível és örökké megmarad. Ha néha el is távolodtok, egymásnak mindig a legjobbat akarjátok, és felnéztek a másikra. Ha valamit kívánhatnátok nekik egy jó tündértől, akkor azt kérnétek, hogy találja meg a boldogságot. Legalábbis mi valahogy így érzünk a testvéreinkkel kapcsolatban, és valószínűleg ez a páros is így van ezzel. Milyen jó érzés lehet szülőként is ezt látni:

Most kedvünk lenne megölelgetni a testvérünket, de sajnos erre még egy picit várnunk kell...

Cikkajánló:

Néha egyébként tényleg csak egy jó nagy ölelésre van szükségünk, hogy szebb legyen a napunk, de akkor legyen inkább rögtön nyolc! Olvasd el cikkünket az ölelés terápiás hatásáról: Ezért van szükség napi 8 ölelésre!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...