2022.05.21. 17:46:34 7571 237

Exek – Nem is olyan nyomasztó téma?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy új kapcsolatban, de akár egy viszonylag régiben is fel-felbukkannak az ex-szerelmek, ha csak említés szintjén is. Van, aki nem szereti sem a sajátjait, sem a másik félét emlegetni, míg akadnak, akiket nem zavar. Pedig az exekkel kapcsolatos történeteknek is megvan a maguk funkciója egy kapcsolatban.

Boldog párkapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog párkapcsolat

Ha okosak vagyunk, akár tanulhatunk is az elmúlt kapcsolatokból. Íme, 3 ok, amiért igenis érdemes néha előhozakodni az elmúlt szerelmek témájával.

Tanuljatok belőle együtt

Néha érdemes kivesézni, miért siklott félre az előző kapcsolat, mik voltak a buktatót. Akár együtt, a jelenlegi partnerrel sem árthat ezt kibeszélni. Ha szerencsétek van, és sikerül rájönni, mi nem stimmelt, talán nektek összejön, hogy kikerüljétek ezt vagy ezeket a hibákat.

Van, amit jobb az elején tisztázni

Ha néha meséltek egymásnak az előző szerelemről, azzal remek képet kaphattok arról, mit is vár a párotok egy kapcsolattól, vagy éppen a partnerétől. Meglehet, hamar kiderül, nem érdemes egymás mellett keresni a boldogságot.

Így értsd meg jobban a másikat

Ha tudtok a párotok előző kapcsolataiból szerzett sérelmekről, könnyebben megértitek, miért reagál bizonyos helyzetekben úgy, ahogy, miért áll hozzá egyes szituációkhoz azon a módon, ahogy. Ha ismeritek az okokat, talán a megoldásra is könnyebben rájöttök, együtt.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...