2024.02.18. 12:33:49 5496 175

Év eleje van! – Itt a „szanálás” ideje
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó, már nem vagyunk annyira az elején, de még simán belefér így februárban, hogy a januárra átcsusszant teendőket gyorsan pótoljuk! Úgyhogy ráérő időnkben jöhet egy kis takarítás, némi rendrakás, és hát a kedvencünk: a már alig hordott ruhák, keveset használt holmik kiválogatása!

Ruhák a szekrényben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhák a szekrényben

Mert mikor máskor szakíthatnánk erre időt, mint az év elején, amikor még hamar sötétedik, és valamivel el kell ütni a hosszú, téli estéket. Ha felkészültél a válogatásra, olvasd el lenti tippjeinket, hogy az idén biztosan ne hibázz a „szanálást” illetően.

  • Nem kell a tökéletes! Mégsem lett annyi hely a szekrényedben, mint amennyit szerettél volna? Mégsem sikerült minden egyes darab felett ítéletet mondani? Csak semmi pánik, emiatt nem szabad elkeseredni! Van olyan döntés, aminek bizony meg kell érni benned, úgyhogy csak nyugalom, eljön mindennek a maga ideje!

  • Készíts tervet! Ne akarj egyszerre minden szekrényen, a lakás minden egyes zegzugán végigszáguldani egy nap alatt, mert csak az őrület határára jutsz, a végére nem nagyon! Oszd be az egyes részeket, készíts tervet! Akár fejben, akár írásban rögzíted, mi lesz a válogatás menete, tartsd magad hozzá!

  • Ne egyedül! Ha nem él veled senki, akkor természetesen állj neki nyugodtan egymagad a holmik átválogatásának, nem kell senkinek a jóváhagyása emiatt! Ám ha együtt élsz valakivel, de dobj ki semmi a másik fél megkérdezése nélkül! Hidd el, rengeteg konfliktustól fogod megkímélni magatokat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!