2024.02.18. 12:33:49 5668 179

Év eleje van! – Itt a „szanálás” ideje
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó, már nem vagyunk annyira az elején, de még simán belefér így februárban, hogy a januárra átcsusszant teendőket gyorsan pótoljuk! Úgyhogy ráérő időnkben jöhet egy kis takarítás, némi rendrakás, és hát a kedvencünk: a már alig hordott ruhák, keveset használt holmik kiválogatása!

Ruhák a szekrényben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhák a szekrényben

Mert mikor máskor szakíthatnánk erre időt, mint az év elején, amikor még hamar sötétedik, és valamivel el kell ütni a hosszú, téli estéket. Ha felkészültél a válogatásra, olvasd el lenti tippjeinket, hogy az idén biztosan ne hibázz a „szanálást” illetően.

  • Nem kell a tökéletes! Mégsem lett annyi hely a szekrényedben, mint amennyit szerettél volna? Mégsem sikerült minden egyes darab felett ítéletet mondani? Csak semmi pánik, emiatt nem szabad elkeseredni! Van olyan döntés, aminek bizony meg kell érni benned, úgyhogy csak nyugalom, eljön mindennek a maga ideje!

  • Készíts tervet! Ne akarj egyszerre minden szekrényen, a lakás minden egyes zegzugán végigszáguldani egy nap alatt, mert csak az őrület határára jutsz, a végére nem nagyon! Oszd be az egyes részeket, készíts tervet! Akár fejben, akár írásban rögzíted, mi lesz a válogatás menete, tartsd magad hozzá!

  • Ne egyedül! Ha nem él veled senki, akkor természetesen állj neki nyugodtan egymagad a holmik átválogatásának, nem kell senkinek a jóváhagyása emiatt! Ám ha együtt élsz valakivel, de dobj ki semmi a másik fél megkérdezése nélkül! Hidd el, rengeteg konfliktustól fogod megkímélni magatokat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.